Nädal möödas

Tänaseks on siis juba nädal aega Maltal oldud, pean tõdema, et päris kiirelt on see aeg läinud.


Esmaspäeval käisin enda bussikaardil järel Sliemas, kuid Kareli omale läksime jala Malta Public Transporti järgi. Tuleb välja, et teekond sinna oli 6km pikk ning pärast suundusime veel jala minu praktika kohta (Bortex).
Ilm oli päris hea jalutamiseks ja suutsime maha kõndida 13km.

Teisipäevast reedeni tegin tööd  Naomi alluvuses, kes on ostuosakonna noorem juht. Leppisin temaga kokku, et alustan päevi varem, siis saan veel peale tööpäeva veidi päikselist aega ka nautida.
Minu ülesandeks oli riietenäidised jaotada vastavalt tootja järgi karpidesse, need karbid sildistada, panna järjekorda, kontrollida dokumente, kirjutada hinnad igale näidisele, puuduolevatest asjadest Naomile teada anda ja veel taolist.
Ma olen üllatunud, et riidenäidised ühe tootja kohta võib olla nii palju. Uskumatu milline valik on kangaid!


















Pärast minu praktika päevi oleme alati olnud aktiivsed, nii et ca  22 000 sammu ja ligikaudu 12km päevas on kirja saadud.

Nädalavahetusel võtsime suuna Marsaxlokki ja Dhar Galami koobastesse. Osa teest kõndisime jala, sest ilm oli sportlikuks jalutuseks väga soodne.

Vesi on ikka meeletult ilus siin, kuid hetkel veel külm ujumiseks. Veeäärsetel kividel on vahva jalutada, vahepeal pristib vesi ja kui hästi läheb siis võib veeloigus krabisi kohata.




























Pühapäeval oli ilm väga meeldiv, 9.30 ajal oli juba 16 kraadi sooja ja sai üleval terassil ka päikest võtta. Päeva peale tõusis temperatuur veel, kuid oli ka tuult.

Pealelõunat sattusime St Juliansis St Patrick's day pidustusele. Rahvast oli tohutult ning muusikat lasti väga valjult. Meenutas natuke meie Eestis tehtavat õllesummerit, ainult, et siin toimus see paaril tänaval ja on ühe päevane üritus.


















Selline tore nädal on möödas ja nüüd aeg puhata.
Uuel nädalal uued muljed.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Õpirände algus

2. nädal

4. nädal